همه چيزهايي كه بايد در مورد آناناس بدانيد

در اين وبسايت ميخواهيم به زيباترين ديدني ها اشاره كنيم

همه چيزهايي كه بايد در مورد آناناس بدانيد

۱۱ بازديد

همه چيزهايي كه بايد در مورد آناناس بدانيد

 

آناناس يك ميوه گرمسيري است كه در بسياري از فروشگاه هاي مواد غذايي و اصلي در بسياري از خانه ها در سراسر جهان موجود است.

كريستوفر كلمب پس از اعزامي به آمريكاي جنوبي ، آناناس را به اروپا بازگرداند. آناناس به عنوان يك ميوه عجيب و غريب و عجيب شناخته مي شد ، كه فقط در لوكس ترين ضيافت ها سرو مي شد.

با اين حال ، آناناس در حال حاضر رايج است ، و مردم قادر به لذت بردن از آنها به صورت جامد ، خشك و آب ميوه هستند.

در آمريكاي مركزي و جنوبي ، آناناس نه تنها به خاطر طعم شيرين آن ارزش دارد بلكه قرنهاست كه براي درمان مشكلات هضم و التهاب مورد استفاده قرار مي گيرد.

در اين مقاله به بررسي مزاياي سلامتي و تغذيه آناناس و همچنين ارائه راه هايي براي قرار دادن آن در رژيم غذايي مي پردازيم.

 

تغذيه

 

يك فنجان تكه هاي آناناس تازه حاوي تقريبا: 

 

  • 82 كالري
  • 0.2 گرم (گرم) چربي
  • 0 گرم كلسترول
  • 2 ميلي گرم (ميلي گرم) سديم
  • 21.65 گرم كل كربوهيدرات كل (شامل 16 گرم شكر و 2.3 گرم فيبر)
  • 89/0 گرم پروتئين

 

به عنوان درصدي از نيازهاي روزانه شما ، به همان مقدار تكه هاي آناناس تازه تهيه مي شود: 

 

  • 131 درصد ويتامين C
  • 2 درصد ويتامين A
  • 2 درصد كلسيم
  • 3 درصد آهن

 

 

 

 

 

 

آناناس همچنين منبع ويتامين ها و مواد معدني مهمي است ، از جمله:

 

  • تيامين
  • ريبوفلاوين
  • ويتامين B-6
  • فولات
  • اسيد پانتوتنيك
  • منيزيم
  • منگنز
  • پتاسيم
  • بتاكاروتن و ساير آنتي اكسيدان ها

 

آناناس تازه تنها منبع شناخته شده آنزيمي به نام برملين است كه ممكن است در طيف وسيعي از فوايد سلامتي مختلف نقش داشته باشد.

 

فوايد 

خوردن ميوه و سبزيجات از همه نوع از ديرباز با كاهش خطر بسياري از شرايط سلامتي مرتبط با سبك زندگي همراه بوده است.

بسياري از مطالعات نشان داده اند كه افزايش مصرف غذاهاي گياهي مانند آناناس باعث كاهش خطر چاقي ، مرگ و مير كلي ، ديابت و بيماري هاي قلبي مي شود.

همچنين باعث ايجاد چهره و موي سالم ، افزايش انرژي و وزن كمتري مي شود.

 

موارد زير مزاياي احتمالي خوردن آناناس است. 

 

دژنراسيون ماكولا مربوط به سن 

در يك مطالعه آينده نگر از سال 2004 ، افرادي كه 3 يا بيشتر وعده در روز از تمام ميوه ها مي خورند ، خطر كاهش يافته و پيشرفت روند دژنراسيون ماكولا وابسته به سن را نشان دادند.

پيشگيري از آسم

خطر ابتلا به آسم در افرادي كه مقدار زيادي از مواد مغذي خاص مصرف مي كنند كمتر است.

يكي از اين مواد مغذي بتاكاروتن است. اين گياه در غذاهاي گياهي به رنگ نارنجي ، زرد و سبز تيره مانند آناناس ، انبه ، پاپايا ، زردآلو ، كلم بروكلي ، طالبي ، كدو تنبل و هويج يافت مي شود.

برخي مطالعات كوچكتر نشان داده اند كه برملين نيز مي تواند در كاهش علائم آسم نقش داشته باشد.

 

 

فشار خون 

افزايش مصرف پتاسيم با مصرف ميوه و سبزيجات پتاسيم زياد مي تواند به كاهش فشار خون كمك كند. براساس بررسي ملي آزمايشات بهداشتي و تغذيه اي (NHANES) ، كمتر از 2 درصد از بزرگسالان ايالات متحده توصيه روزانه 4،700 ميلي گرم را برآورده مي كنند.

مصرف زياد پتاسيم با كاهش 20 درصدي خطر مرگ ناشي از همه دلايل همراه است.

 

سرطان 

آناناس به عنوان منبع عالي ويتامين C ، يك آنتي اكسيدان قوي ، مي تواند به مبارزه با تشكيل راديكال هاي آزاد كمك كند. اينها با پيشرفت سرطان در ارتباط است.

مطالعات قديمي نشان داده است كه بتاكاروتن ارتباط معكوس با پيشرفت سرطان روده بزرگ در يك جمعيت ژاپني دارد.

يك مطالعه موردي با كنترل موردي در سال 2004 بتاكاروتن را با اثر محافظتي بر سرطان پروستات مرتبط كرد.

با اين حال ، مطالعات اخير نشان داده اند كه ممكن است اينگونه نباشد.

دريافت فيبر زياد از همه ميوه ها و سبزيجات با كاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ همراه است.

 

ديابت 

افراد مبتلا به ديابت نوع 1 كه رژيم هاي غذايي پر فيبر مصرف مي كنند ، قند خون كمتري دارند و افراد مبتلا به ديابت نوع 2 ممكن است سطح قند خون ، ليپيدها و انسولين را بهبود ببخشند.

 

رژيم غذايي 

يك آناناس را با بدن محكم ، چاق و چروك ، بدون كبودي يا لكه هاي نرم و با برگ هاي سبز در تاج انتخاب كنيد.

پوسته بيروني سبز به معناي آن نيست كه آناناس رسيده نيست و برخلاف تصور عامه ، سهولت در برگها را از تاج بيرون نمي آورد.

آناناس را در اوج رسيدن آنها انتخاب كنيد. بر خلاف ميوه هاي ديگر ، آنها پس از برداشت محصول به بلوغ خود ادامه نخواهند داد.

آناناس كامل بايد در دماي اتاق نگهداري شود ، در حالي كه آناناس هاي بريده شده بايد در يخچال نگهداري شوند.

هنگام خوردن آناناس كنسرو شده يا بسته بندي شده ، حتماً انواع كنسرو شده در آب آناناس را انتخاب كنيد ، نه شربت سنگين.

در اينجا چند نكته آماده سازي براي استفاده بيشتر آناناس در رژيم غذايي آورده شده است:

آناناس را به كباب هاي مورد علاقه خود اضافه كنيد. ميگو ، مرغ يا كباب استيك را با پياز قرمز ، آناناس و گوجه فرنگي گيلاس امتحان كنيد.

سالاد ميوه اي را با توت فرنگي ، آناناس ، پرتقال نارنگي و انگور درست كنيد. بالا با نارگيل خرد شده بدون چاشني براي پيچ و تاب تازه.

مقداري برش آناناس را هنگام ناهار يا شام به سالاد خود اضافه كنيد. آناناس را با گردو يا پنس ، پنير خرد شده و پانسمان سبوس دار يا مركبات وينگرت مركبات تعريف كنيد.

آب خود را درست كنيد. هيچ چيز مزه اي بهتر از آب ميوه تازه در صبح ندارد. هنگامي كه خود را درست مي كنيد ، مي توانيد مطمئن باشيد كه هيچ ماده نگهدارنده يا شيريني وجود ندارد.

با آناناس ، انبه ، ژلهپائو ، فلفل قرمز ، و فلفل چيپوتل يك سالساي تازه درست كرده و به عنوان نوعي قاشق غذاخوري ماهي مورد علاقه خود از آن استفاده كنيد.

يك انتخاب عالي از محصولات آناناس براي خريد آنلاين و با هزاران بررسي مشتري در دسترس است.

 

خطرات 

مسدود كننده هاي بتا ، نوعي دارويي كه معمولاً براي بيماري هاي قلبي تجويز مي شود ، مي تواند باعث افزايش سطح پتاسيم در خون شود. غذاهاي پتاسيم بالا هنگام مصرف مسدود كننده هاي بتا بايد در حد اعتدال مصرف شوند.

مصرف زياد پتاسيم مي تواند براي افرادي كه كليه آنها كاملاً عملكردي ندارند مضر باشد. اگر كليه هاي شما قادر به از بين بردن پتاسيم اضافي از خون نباشند ، مي تواند كشنده باشد.

افراد مبتلا به بيماري ريفلاكس معده دستگاه گوارش (GERD) ممكن است هنگام مصرف غذاهاي بسيار اسيدي ، افزايش علائم مانند سوزش قلب و سوزش مجدد را تجربه كنند. با اين حال ، واكنش هاي فردي متفاوت است.

تمركز خود را بر تغيير رژيم غذايي كلي و اضافه كردن طيف وسيعي از مواد مغذي به رژيم غذايي كلي بجاي غذاهاي خاص متمركز كنيد.

يك آناناس متوسط ​​حدود 13 گرم فيبر فراهم مي كند.

دستورالعمل هاي رژيمي براي آمريكايي ها 21 تا 25 گرم در روز براي زنان و بين 30 تا 38 گرم در روز براي آقايان توصيه مي كند.

 

هضم 

آناناس به دليل داشتن فيبر و آب ، به جلوگيري از يبوست و ترويج منظم و دستگاه گوارش سالم كمك مي كند.

آناناس همچنين سرشار از برملاين است ، آنزيمي كه به بدن كمك مي كند پروتئين ها را هضم كند. برملين همچنين سلولهاي ايمني التهابي به نام سيتوكين ها را كاهش مي دهد و باعث آسيب رساندن به دستگاه گوارش مي شود.

ساقه هاي خوراكي متمركز ترين منبع برملين است كه مي توان آن را استخراج كرد و به راحتي در فرم مكمل موجود است.

 

باروري 

رژيم هاي غذايي حاوي آنتي اكسيدان براي بهبود باروري است. از آنجا كه راديكالهاي آزاد مي توانند به سيستم توليد مثل آسيب برساند ، غذاهايي با فعاليت آنتي اكسيداني زياد مانند آناناس براي افرادي كه سعي در تصور دارند توصيه مي شود.

آنتي اكسيدان هاي موجود در آناناس مانند ويتامين C و بتاكاروتن و ويتامين ها و مواد معدني مس ، روي و فولات داراي خواصي هستند كه بر باروري مرد و زن تأثير مي گذارد.

 

شفا و التهاب 

برخي از مطالعات نشان داده اند كه برملين ، در درجه اول در ساقه ، مي تواند تورم ، كبودي ، زمان بهبودي و درد ناشي از آسيب و مداخله جراحي را كاهش دهد.

 

سلامت قلب 

فيبر ، پتاسيم و ويتامين C موجود در آناناس ، سلامت قلب را تقويت مي كند.

در يك مطالعه ، افرادي كه روزانه 4،069 ميلي گرم پتاسيم مصرف كرده اند ، در مقايسه با افرادي كه كمتر پتاسيم مصرف كرده اند ، خطر مرگ ناشي از بيماري ايسكميك قلب را كاهش داده اند.

محققان مصرف زياد پتاسيم را با كاهش خطر سكته مغزي ، محافظت در برابر از دست دادن توده عضلاني ، حفظ تراكم مواد معدني استخوان و كاهش شكل گيري سنگ كليه پيوند مي دهند.

 

پوست 

آنتي اكسيدان ويتامين C ، هنگامي كه به شكل طبيعي آن خورده شود يا به صورت موضعي استفاده شود ، مي تواند در مبارزه با آسيب هاي پوستي ناشي از آفتاب و آلودگي ، كاهش چين و چروك ها و بهبود كليت پوست كمك كند.

ويتامين C همچنين در تشكيل كلاژن ، سيستم پشتيباني پوست ، نقش اساسي دارد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.